Skolkampanj

final_front_827x1240Lär och diskutera integration med en bok i undervisningen.

Även om inte integration står på skolschemat är det troligen en av skolans viktigaste frågor. Den allt mer intensiva debatten både i medier och i samhället påverkar oss alla.

Tommy Deogan är en av Sveriges främsta föreläsare och debattörer i ämnet, sedan hans äldre bror blev Sveriges första offer för huliganbråk. Tommy har skrivit tre böcker varav Hallonbergen (-era lagar våra regler) är hans senaste. Det är en kritikerrosad roman om vänskap, relationer och om hur unga människor tänker i förortssamhället. Den ger mycket utrymme för skratt, gråt och diskussion i klassen.  Boken ger förklaringar till bilbränder, misstron mot polis och rättsväsende och varför du måste ställa upp för en kompis i alla lägen. En perfekt bok att lägga in i undervisningen. Kanske i Svenska, samhällskunskap, eller vilket ämne det passar.

Vi på EA Förlag AB har gett ut boken under 2015. Vi kan erbjuda mycket speciella och förmånliga villkor för din skola med klassupplagor. 100 kr/per bok +bokmoms 6% vid köp av minst 10 st.  (ca Pris i handeln 170). Självklart får du som lärare ett lärarex gratis.

Ring för mer information eller läs mer på www.eaforlag.se.
Bästa hälsningar

Bo Björkman

EA Förlag AB