Blodsbröder

Brothers of BloodBlodsbröder lanserades den 29 juli 2009, på årsdagen 7 år efter min storebror, Tony Deogans, ödesdigra kväll vid Högalidsparken. Han avled den 2 augusti 2002.

Röster om Blodsbröder:

“Ämnet är tungt och tragiskt men Tommy Deogan har valt att gå vidare i livet med en positiv inställning och ett förlåtande sinneslag.”
– Smålands Tidningen

“Blodsbröder är en ärlig berättelse som inte hymlar med de problem som ungdomar i dagens Sverige stöter på dagligen. Det är en intressant bok att läsa som ökar förståelsen för ungdomar och vikten av att vuxna vågar vara vuxna. Som förälder gör man sig själv en tjänst om man läser den här boken och jag tror att den skulle passa utmärkt som diskussionsmaterial i skolor – både för lärare och elever.”
– Folkbladet

“Blodsbröder har kapacitet att bli en bästsäljare bland ungdomar […] I Tommy Deogans värld är de största hjältarna de som slutat slå […] den är väl värd att både läsa och diskutera.”
– Borås Tidning

“Brödernas liv var brott, slagsmål och droger. […] Nu berättar den yngste brodern om deras gemensamma liv. Det är en mörk berättelse, men också full av hopp.”
– Dagens Nyheter

Beställ “Blodsbröder” på Adlibris – Eller som ljudbok hos Bokus