Knäpptystnaden är återigen total emot Pride´s allra största hat & hot

I s.k. “ledare” efter “ledare” skriver en rad journalister och tyckare hur viktig Pride festivalen är i allmänhet, och just årets tema i synnerhet, som handlar om framtiden hur hbtq-rörelsen bör gå vidare. Med andra ord, ypperligt tillfälle att slå ner på hållen där både hoten, hatet, frihetsberövande samt riskerna för att mördas är som störst – det “mångkulturella” samhället och vissa parallellsamhällen till det svenska. Men ditåt råder fortfarande en total knäpptystnad. Istället slås det ner på Kristdemokraternas ungdomsförbund, när en representant sagt någonting i stil med att “nu börjar perversa veckan”. Nästan så man kunde tro att han var på väg att hedersmörda någon eller komplett frihetsberöva en syster, broder, son eller dotter med tanke på alla högljudda nedslag i både medier som sociala medier denne fick. Pride festivalen är ett koncept som på det närmaste vis kan tyckas vara ett tvång att man – i Sverige – bara måste älska. Det målas upp, eller rättare sagt inte vågas benämnas än annat, som en “familjefest”. Dock är det rätt perverst och långt ifrån någonting vare sig eller ytterst få jag känner, både i mångkulturella områden som utanför skulle ta sina barn till. För att låtsas beundra och anse det vara en anständig eller lämplig sak att ens barn applåderar till nakna till halvnakna – kanske mest sexistiska på hela året – springer runt med en dildos i handen, och två i munnen. Gör alla detta? Givetvis inte, gör många detta – absolut. Vänd på hela steken och Pride skulle vara en festival för hetersexuella “normer”, den skulle med stor sannolikhet bojkottas av de allra flesta. Idag vågar knappt något företag säga nej till att medverka då det handlar om hbtq-rörelsen.

Som både den liksom i stort sett samtliga sponsorer och företag vägrar slå ner på eller ens se elefanten i rummet. Den kommer inte ifrån KDU´s ungdomsförbund. Det står de helt fritt att anse Pride vara en pervers vecka. Dubbelmoralen slår högt även här, då KDU i synnerhet som också har sin grund i Kristendomen slås ner på – med Islamistiska krafter som inte endast anser veckan vara pervers utan vill se blodet flyta lämnas i fred. Sådan är både gårdagen som morgondagen om Pride och dess företag själva får bestämma. Slå ner på demokratiska åsikter av att välja själv, inte måste älska vare sig pridefestivalen eller den medföljande över-exploaterande sexism som både kan ses och höras – för att välkomna och stå tyst emot de kanske mest hatiska och intoleranta krafter emot Pride och dess samtliga deltagare. Aldrig har jag vare sig sett eller hört nedslag på hur tongångarna går inför och under Pride-veckan i s.k. “mångkulturella områden”. Det mest sorgligaste är troligtvis att man inte ens vet om detta. Vet man, så låtsas man helt enkelt inte höra… men bara för att ge en liten fingervisning – rörelsen fick inte ens 5 minuter i ett sådant område för att måla om en bänk i det i regnbågens färger. De fick springa gatlopp därifrån -och eskorteras ut av polis.

Men total knäpptystnad råder! I förra årets tåg fanns de s.k. “rosa-svarta blocket”. Enligt Expressen, maskerade, arga, anarkist-feminister. Odemokratiska extremister, som andra extremister – Islamister skulle slänga ned från hustak allra först. Men detta block går då till attack emot poliser, moderater -och alla som inte tycker och tänker som dem och som de då kallar; “nazister”.
Mina frågor blir då genast – vad blir Islamister i deras ögon då, som tycker helt annorlunda från A-Ö? Vad skulle de gjort i dessa “mångkulturella områden” – var i troligen och enligt erfarenheter rätt så få av dem vill samt väljer att bo själva – göra utan polisen…? Exemplen är många, ifrån Rosengård, Husby, Tensta, Hallonbergen, Fittja och nu bara för någon vecka sedan – Akalla.
Men Pride tillåter dessa att gå med i tåget och ramaskri gällande odemokratiska krafter uteblev även då.  Deras alldeles egen “mångkultur”, men som man alltså väljer bort att vilja leva i själv, fortsätter att växa helt fritt – med den också hatat emot dem själva. Ytterst få tjejer och kvinnor som lever under förtryck med både berövade rättigheter som friheter – i Sverige – direkt spottas på. För att någonstans går det lite hand i hand, för att “stå upp för” någonting överhuvudtaget så måste man också tyvärr lika högt, lågt som hårt, slå ner på samtliga dess hot och kontraster.

Man kan kallar allt och alla som inte tänker, tycker, säger eller vill samma sak som dem för både “odemokratiska” och “rasister – rent av “nazister” – gör man den absolut största skillnad på att slå ner på förtryck och det s.k. “patriarkatet” helt och hållet baserat på förtryckarens hudfärger, bakgrunder samt trosuppfattningar. Det absolut märkligaste av allt – detta är så mainstream accepterat i det svenska samhället och debattklimatet att dumheten går 360 grader. Man ber människor att krama om en eld, i tron om att elden kommer att slockna. Sen påstår man att Sverigedemokrater är “inskränkta”. Men det är inte SD som inte tror att där inte existerar några som helst nationella, kulturella eller religiösa värderingsskillnader eller synsätt i världen. Det är inte SD som tror att människor ifrån exempelvis hårt religiöst som kulturellt hållna länder såsom Afghanistan är “könsneutrala feminister” – eller blir detta ett steg in i Sverige. Att känna till omvärldens kulturer, synsätt och värderingsskillnader – inte minst de ifrån krisdrabbade, kaotiska länder med låg utbildning är också att vara världsligt medveten. Men man är inte ens medveten om att människor i “mångkulturella områden” i Sverige sedan 80-talet tvingats fly dessa – i en allt ökande takt sedan dess – för ett liv i Sverige, med allt vad det innebär. Både världen som Sverige är betydligt större än Stureplan, Östermalm eller Kungsholmen.

Precis som hotet och hatet är ojämförbart större emot hela hbtq-rörelsen, Pride -och alla dess deltagare än vad KDU eller SD någonsin, någon gång, överhuvudtaget kommer att vara!
Jag har alltid undrat, man skriker så mycket om denna “mångkultur” och “integration” och öppna gränser – varför inte lägga Pride på Järvafältet istället för för Östermalms IP? Jimmie Åkesson bjöds in till -och besökte som första Partiledare boenden i norra järva under hela vintern. Han talar kanske allra minst om detta, men menar att alla i Sverige ska vara en del av Sverige och Sverige ska vara landet alla bor i – med allt vad det innebär. Bidragande, som ansvar till skyldigheter och rättigheter! Pride med fler talar endast om rättigheter och hur viktig del är med delaktighet, men menar de att alla hbtq personer i norra järva ens kan lämna sina hem – om de ens är kvar i livet eller landet,  och/ eller ens vågat “komma ut”…? Är det vad man tror -och förväntar sig? De skriker efter mer “mångkultur” men så många som själva både bor själva på Östermalm och lägger hela festivalen där…? Min tanke är bara, om det är en festival för de som behöver den samt rörelsens stöd allra mest, varför läggs då inte hela Pride rörelsen till dessa förtryckta skrämda och hotade människor – istället för att tro dessa ens kan tänka tanken kunna ta sig dit? Kanske är dem rasister? Det var åtminstone vad en idag försvunnen lesbisk vän till mig sedan tonåren ansåg, året innan hon plötsligt spårlöst försvann.

Jag vet dock att även Pride mycket väl vet om – en sådan placering hade inte bara varit en extremt hög risk för väldigt mycket ifrån allt och alla dem inte vill se eller ens tala om! Det hade också synliggjort rätt så många nationella, kulturella som religiösa värderingsskillnader som synsätt – av samtliga man önskar och förespråkar mer utav. Men väljer bort att både bo med samt ens fira och “stå upp för” i närheten utav.  Önskar samtliga en trevlig Pride-vecka! Och nej, vare sig eller barnen kommer att besöka någon dag utav den.
Den är i mina ögon vare sig barnvanlig, lämplig eller någon som direkt intresserar eller roar mig. Okej om det hade varit en hetero festival – det är mer min grej! Men givetvis, alla ska få göra sin grej och det är kanon att det finns någon för alla smaker! Eller…? För de enda som i dagsläget slår ner på Pride´s största hat & hot, för just detta demokratiskt självklara – är SD!
Resterande ser hudfärg först – eventuellt, hot & hat sen…!

Dela & Diskutera: