Odemokratiska personer försvaras & försvarare av den ställs till svars…!

Nästan så man kan tro att brandfacklan – återigen – skulle ha startats av Jimmie Åkesson eller Richard Jomshof i debatten. Förra veckans “Politikervecka i Järva” deltog samtliga partiledare, allra tydligast var givetvis intresset för Jimmie Åkesson. Som inte endast drog publikrekord, utan rev ner flest applåderar över hela Västerort. Även i efterdyningarna och in på denna vecka är det fortfarande Jimmies tal det pratas om -och applåderas mest. Det sägs att ju längre ett samhälle flyter iväg ifrån sanningen – desto känsligare blir det också att lyssna till den! Liksom rena fantasier, bortförklaringar och vansinnesteorier före sanningen. Det ligger någonting i ordspråket, för att göra en konservativ förbannad – ljug! För att göra en liberal förbannad – säg sanningen! B.la. Moder natur har skapat mannen och  kvinnan, men liberalen bli förbannad av detta -och anser det finnas något tredje mellanting samt “könsneutralt”, det “finns inga kön”. Likaså skulle det enligt dessa inte existera nationer eller nationella identiteter runt om i världen, för att inte tala om – det finns inga kulturella skillnader. Frågan är egentligen om det finns någonting alls…?
Liberalen anser inte ens att elden bränner, skadar och mördar – utan slocknar om man bara kramar om den tillräckligt hårt och visar den mycket “kärlek”!

Dock är människor, de  allra flesta från andra länder rätt konservativa, efter (enbart mina) snart 40 år rätt trötta på just dessa bortförklaringar, skygglappar och vansinnesteorier. Vad man lätt kan glömma som svensk politiker, liberal i synnerhet eller samhällsdebattör i allmänheten – då rösterna från förorterna bland dessa är rätt få, bortsett från inom SD – är att människor som i synnerhet invandrat eller flytt till Sverige har lite mer koll på “vad som är vad” – både före hudfärger och bakgrunder samt före egna teorier, ursäkter och bortförklaringar – baserat på budbärares hudfärger och bakgrunder. Varför många bland annat har flyttat och flytt dessa delar av världen – till Sverige! Det är -och kommer troligtvis alltid att vara Jimmie, Richard samt SD som ser och hör dessa människor samt respekterar deras val av att vilja leva i Sverige och svenska samhällen. Före alla andra – som endast ser och hör antidemokratiska -och svenska krafter, som vill förändra och leva i parallella.

Dessa krafter finns bevisligen gott om, även om även de av Liberalen förnekas existera. Endast inom svensk politik senaste åren har vi sett flera exempel på raka motsatsen till vare sig “integration”, demokrati eller bidragande till det svenska öppna samt jämställda samhället. Utan snarare agendor emot egen trosuppfattning som står i en direkt kontrast till allt detta -och dess  lagar, regler som miljöer före svenska. För alla (i synnerhet inom vissa områden) att leva med. Men då det sedan länge i Sverige nästan varit “olagligt” att kritisera någon som inte har svensk bakgrund eller vit hudfärg, så har skeva, odemokratiska som parallella värderingar och allt Sverige säger sig vara “emot” både mötts med tystnad, indirekt försvarats -och accepterats.
I efterspelet av Jimmie Åkessons tal -och Richard Jomshof  tacksamma samt helt korrekt bemötande av odemokratiska uttalanden, vilket många applåderade – syns detta som allra mest.

Jimmie Åkesson begav sig återigen ut till Västerort, men denna gång inte för att bjudas hem till och lyssna till invånarna i deras egna hem, utan summera alla de möten han har med dem -och återgav sin egen bild av folks verklighet. Återbesöket gav ett kvitto bland ännu fler av en väns engagemang för en nation och dess alla medborgare. Talet blev högt applåderat på plats, men kanske än högre runt om i områdena och folks hem samt på grupper på sociala medier. Givetvis känner mindre demokratiska krafter samt Liberaler och socialister av att människor som aldrig tidigare har applåderat någon politiker, nu börjar se, höra och applådera Jimmie Åkesson och SD. För första gången på decennier är parallellsamhällen till det svenska – för samtliga invånare – hotade. I vad som kan kännas vara en ren desperation uttalar sig en odemokratisk sinnad lokalpolitiker, med orden om att Jimmie Åkesson inte skulle vara välkommen till förorterna…
Genast sätts ljuset på exakt den mentalitet som ligger till grund för utanförskapet, själv-segregationen och parallellsamhällena – en mentalitet av att förorterna inte skulle vara en del av Sverige och att han är den som styr… Detta utan att större nedslag, krav om förklarande eller samtliga blinkande spotlights sätts på honom och detta uttalande.

I Stadsdelen bredvid, fast för ett annat s.k. “etablerat parti”, satt också hans likasinnade vän som Ordförande som efter mycket om och men, samt ett förvånansvärt sent medialt intresse för sammanhanget, till slut fick avgå och lämna hela partiet. Idag är han ännu längre ut till vänster och Feministiskt Initiativ, som tillsynes stolt tog emot någon med öppna armar, som är emot rätt mycket av det dem säger stå för. Hans tidigare också uttalade “feministiska” parti vars absoluta toppledning innehöll ytterligare två likasinnade. Varav ena b.la. inte ville ta kvinnor i hand eller inte ville fördöma offentliga avrättningar på homosexuella. Lokalpolitikern fick efter många år slutligen och äntligen, till många invånares glädje, avgå pga. topp -och detaljstyrning mot egna intressen, anställda som uppmanades tillmötesgå egna intressen mot enskilda individer och deras bistånd samt försörjning. Många tjänstemän lämnade hela förvaltningen och enligt Expressen var vittnesmålen många. Ingen av dessa “förtroendevalda” eller deras politiska som ideologiska uppfattningar är förenligt med vare sig den svenska politikens demokratiska mål eller i det svenska samhället överhuvudtaget. Direkt efter en hel debattartikel som slet isär hela Västerort ifrån resterande Sverige och såg sig kunna förbjuda en omtyckt folkvald Riksdagspolitiker ifrån att besöka hela områden, så skrev Richard Jomshof precis detta. Att lokalpolitikern och dennes politik som ideologi som vill förbjuda yttrandefrihet för människor i förorterna, samt isolera invånarna där – än mer – från både politiken och Svenska samhället, inte var välkommet i Sverige! Dvs. förbjuda människor hela grundorsaken till varför många av dem ens valde och kom till Sverige från första början.

Som ville och valde för sina barn(barn) att växa upp -och leva i Sverige, samt med dess lagar, regler, samhällen och folk. Richard skrev ingenting annat än det många också tänkte, tyckte och uttryckte. Här börjar också kvittot att skrivas på hur alla elefanter i rummen vägras ses eller ställas mot någon vägg av i den allmänna debattklimatet i Sverige – för att istället flytta hela väggen ifrån det självklara för uppställning… Oavsett vad det är man “står upp för” – så kan man omöjligen “stå upp” för någonting, om man samtidigt inte slår ner på alla dess hot och kontraster. Det är halva poängen man lär sig i förorternas dagis som många Liberaler i Sverige, inte minst, helt missar. Andra vet om, men utnyttjar till max! Precis som denne lokalpolitiker (likt de andra) “stod upp” för sina synsätt och sin ideologi, samt slog ner på både jämställdhet som demokrati – så stod också Richard Jomshof upp för demokratin! Med tydliga nedslag på dess kontraster samt stängde dörren för dess hot. Skuggan och samtalsämnet faller på… – Richard Jomshof! Otroligt nog, men inte alls speciellt förvånande för att vara Sverige. Det är nästan som att hot emot det svenska samhället eller odemokratiska värden samt skeva synsätt inte kan komma ifrån något annat håll alls! Speciellt inte ifrån människor med annan hudfärg än vit, trosuppfattning än kristen eller bakgrund än svensk. Brandfacklan – den odemokratiska – tändes trots allt inte av vare sig ifrån Jimmie Åkesson eller Richard Jomshof. Jimmie Åkesson har inte ens besvarat mig veterligen -och Richard Jomshof svarade samt backade upp sin vän, kollega samt hela sin ideologi av demokrati -och det svenska samhället! Inte minst, för alla medborgare i allmänhet – i synnerhet de inom lokalpolitikerns egen stadsdel. I en påtaglig desperation – ifrån ingenstans – skrek snarare lokalpolitikern ut sin odemokratiska ilska över, inte en dag för sent, hotade parallellsamhällen till det svenska efter decenniers blundande, accepterande och tystnad mot intolerans, hat, våld, förakt och mord. Där kvinnor, i vanlig ordning, genom åren har drabbats hårdast – samtidigt som övriga 7 “ledare” skrikit ut om “jämställdhet”, “demokratiska samhällen över hela landet” – men aldrig slagit ner på där den behövs slås ner på som mest, eller mot de som behövt höra det som högst!

Trots denna sedan länge allmänna vetskap och kännedom så sätts ändå starkaste debatt-ljuset på Richards svar! Vilket i sådana fall mer än halva Västerorts befolkning också ska stå till svars för, då dem både instämde, tänkte och sade precis samma sak -och applåderade lika högt som de applåderade Jimmie Åkessons återbesök och tal. I ett blogginlägg går någon till och med så långt och drar orimligheternas vansinne till sin yttersta spets – man vet inte om man ska skratta eller gråta, trots att jag fick länken skickad till mig av en barndomsvän som bor i lokalpolitikerns stadsdel och mest hörde skrikande gråt från både honom och henne. För de är det ett ny insikt av hur det politiska försvaret av vansinne och den kontraproduktiva naiviteten går hand i hand. Bloggaren skriver att man inte bör tala om människors vistelse i landet, utan enbart om yttrandefriheten… Vad är då hotet emot yttrandefriheten – om det inte vore för budbäraren? Vad är en fotboll utan spelarens sparkar eller vad är en bil utan dess förare?

Dvs. ingenting utan människan som för fram, förespråkar och implementerar allt detta! För att göra det barnsligt enkelt, menar man då att man endast bör tala om ormens gift men inte huruvida ormen själv är välkommen eller inte? Vem gör detta, och sedan när blev denna självklara logik även den ologisk och hemsk? Varför har vi då ex. fängelser? En människa kan, eller bör, alltså inte hamna bakom lås och bom samt försvinna ifrån det svenska samhället för dennes brott – i såväl tanke som handling? Terroristen i Stockholm, som dödade ett av våra barn på väg hem från skolan bör vi inte prata om huruvida denne är välkommen i samhället eller ej, vi bör alltså endast tala om dennes syn på yttrandefrihet och demokrati…? Eller är detta endast relevant regel så länge det inte direkt påverkar och drabbar en själv? Gäller dessa regler endast när det kommer till invandrarna i invandrartäta förorter – att endast dem bör leva med och krama om allas värderingars budbärares lika rätt och värden… Det är precis så det har sett ut under decennier -och därav har vi nu också rena parallellsamhällen. Inget av dessa hade uppstått, om det inte vore för människorna bakom ideologierna eller politiken. Richard Jomshof speglar en odemokratisk idioti samt sågande av yttrandefrihet genom att – upprepa – precis vad en lokalpolitiker står för, men diskussionen handlar om upprepandet av ord och skyddar budbäraren. Denne ska man inte ens tala om. Lika fantastiskt som det är fascinerande och inte för en sekund trovärdigt gälla för det egna livet.

Det finns nog ingen man, inte ens någon bloggare, som med ryggrad och vett i skallen skulle släppa in en våldtäktsman till sitt hem, än mindre om han dessutom vet att våldtäktsmannen vill skada och våldta mannens Fru, för att endast prata om hotet och det “olämpliga” beteendet i allmänhet men bjuda våldtäktsmannen på en kopp kaffe, som man ber Fru servera honom… Eller? Kanske möjligen om våldtäktsmannen var av annan hudfärg än vit, bakgrund än svensk och trosuppfattning än kristen (jo, de finns – jag lovar!)? För enligt Liberaler existerar inte skillnader i vare sig synsätt eller värderingar – utan det existerar endast “manliga problem”, med uteslutande den vite svenska “privilegierade” mannen (i sitt eget land) som är roten till allt ont. Detta avser även den “privilegierade” svarta mannen i Nigeria, fortfarande den vite svenskens fel. Man skulle givetvis se till att hålla personen borta ifrån både hem som fru! Det är direkt omöjligt att säga sig stå upp för -och skydda sin familj, eller någonting alls, genom att hålla dörren öppen för en orm utanför. Inte pga att det är en orm nödvändigtvis, men för dess natur, “synsätt” /instinkt -och givetvis skadliga som mördande gift!

I detta fall, likt tidigare påkomna, talar vi inte ens om någon vanlig människa/ medborgare – utan som en “folkvald” politiker, som är tillsatt av ett s.k. “etablerat parti” att leda sitt – svenska – område rätt och emot det svenska demokratiska, jämställda samhället med yttrandefrihet snarare än stå tysta emot när det leds emot raka motsatsen. Dock kanske endast bland invandrare (familjer) i förorterna? Hade man tackat Richard, ens accepterat denne lokalpolitikers åskådning från början eller från partiets sida tillsatt honom i egna hemkommuner och stadsdelar?
Richard Jomshof som enda politiker pekade med hela handen för alla dessa familjer, och sa i princip – ingenstans i det svenska samhället, för någon medborgare i landet, ska dessa värderingar och begränsningar av vare sig frihet eller yttrandefriheten råda. Hur i en hel värld, kan då Richard Jomshofs uttalandet bli det centrala?!

kanske börjar nu den liberala “rasismen” (?) blottas för än fler, samt deras lägre ställda förväntningarna på invandrare och människor med invandrarbakgrund i invandrartäta områden?
Nästan som att det inte spelar någon roll vilka som sitter och styr över våra liv och miljöer, där våra barn ska växa upp och leka fritt. Över inflytandet i våra stadsdelar och nämnder?
Vi kanske inte ens vill, eller inte ens “kan”, leva i “öppna, demokratiska, jämställda svenska samhällen”? Vi kanske inte ens vet vad demokratiska svenska samhällen är…? Med tanke på att utvecklingen tillåtits gå hit och jag inte tror att någon är direkt elak, utan svenskar är trots allt bland det vänligaste, tålmodigaste, mest välkomnande och öppnaste folket i världen, så kan det endast handla om lägre ställda förväntningar. Med offerkoftor och ursäkter åt oss, före krav och nedslag med oss. De som dock gör sistnämnda och vill ha med oss, för ett gemensamt svenskt samhälle, svartmålas!

Jag vet ingen i hela Västerort, förutom de Islamister jag känner, som ex. vill ha “återvändande krigare”, som de kallas i Sverige före “terrorister”, som sina grannar. Man vill inte heller ha Islamister på sina gårdar – men är vad man har fått. Först av alla, främst av alla och mest skyddade av alla! Tillsammans med lokalpolitiker som premierar och finansierar religiösa friskolor med könssegregerad både undervisning som bussar, lokala föreningar -och accepterar dess lagar och regler råda över hela stadsdelen. Ohotat mer än vad dessa skulle accepterats på Kungsholmen. Ingenting av någonting av detta – är heller någonting utan personerna bakom! Det är ingen raketforskning mer än vad det är självklarheter och rent sunt förnuft, i alla delar av världen. Det är något vi allihopa gör, säger, tycker samt förbjuder dagligen i egna hem, områden som rent av nationer. Det och dem som utgör hot och begränsningar emot oss i vår tillvaro samt står i en direkt kontrast emot allt vi är och står för – är inte välkomna! Men det är bara om man säger det, vem som säger vad, det verkar vara “hemskt”. Elefanten i rummet både skyddas vidare -och fortsätter tugga lugnt.

Problemet är bara att alla de hundratusentals människor man en gång såg sig “hjälpa” tvingas leva under dess skugga -och många gånger finner sig vara tillbaka i än värre begränsningar av tillvaro, rättigheter som friheter än vad de en gång lämnade. I Sverige. Men som den “humanitära stormakt” vi är av orden, så slår vi istället ner på de enda som faktiskt ser, hör och respekterar alla dessa människor. Det finns heller ingen människa – alldeles oavsett vad orden lyder utåt – som anser det vara rimligt eller okej på något vis att jag kom hem till er -och snart började förbjuda er att besöka egna rum. I era egna hem! Jag skulle aldrig acceptera detta mot min egen familjs begränsningar av frihet, trygghet, demokrati samt rättigheter, utan troligen slänga ut människan ur mitt hem. Med huvudet före!

Ska vi gå till samma land som lokalpolitikern själv kommer ifrån, så kanske det också var precis odemokratiska begränsningar han lämnade för ett liv i demokratiska öppna Sverige för?
Stam -och klaninflytandet är där helt avgörande och dominerande, det är ett land i fattigdom, korruption och brinnande kaos sedan länge och troligen inte ens han skulle våga drömma om att säga samma sak dem, av ren respekt om inte annat… Nästan lika stark som när människor utanför förorternas områden snabbt fick känna sig vara mindre välkomna, men bara “nästan”…!
Dock är det ju onekligen så, i Sverige – att odemokratiska värderingar samt uttalanden som går emot b.la. yttrandefrihet endast verkar kunna komma ifrån ett håll… ! Trots vår brinnande omvärld av nationer som står i brand och kaos som egna söner och döttrar tvingas fly ifrån eller väljer att lämna, pga exakt dessa orsaker, ideologier samt mentaliteter –  så är det fortfarande Sveriges, svenskars, Åkessons, Jomshof och SD´s fel…!

Om inte dessa fanns – så skulle heller aldrig slavhandeln ha uppstått i Mellanöstern runt år 610, och det skulle inte heller ha varit Afrikanerna själva som sålde allra flest slavar på den egna kontinenten. Slavhandeln skulle heller aldrig ha pågått än idag i vissa delar av både Afrika som Mellanöstern. Däremot är det säkert så – skulle SD däremot ha setat vid regeringsmakten eller i alla stadsdelsnämnder samt kommuner de senaste 40 åren, skulle vi vare sig gått ifrån 3 s.k. “utanförskapsområden” till över 200 stycken på ca 16 år. Hedersmord, bortgifte och könsstympning skulle aldrig ha ökat -och blivit befäst i det svenska samhället. Långt färre tillåtna parallellsamhällen till det svenska samhället, med egna lagar och regler för samtliga medborgare att tvingas leva under. Samhällets lagar och regler alltid gått före klanens, stammens eller religionens för lika många. Inget eget parallellt rättsväsande, banksystem -och bostadssystem/ kö beroende på invandrartäthet i olika områden, före det som existerar övriga landet och det svenska samhället. Könssegregerade bussar och caféer skulle inte placera män och kvinnor olika. Folk skulle inte förbjudas att rösta i de allmänna valen, då man “inte tror på demokratin eller man made laws”. Vad som dock skiljer många ifrån lokalpolitikern är att han nyttjar demokratin för att tysta den och “etablerade partier” ger honom såväl inflytandet som plattformen för det.

Men ingen av krafterna/ budbärarna/ människorna bakom något av detta eller dessa parallella system samt odemokratiska ideologier är tydligen det minsta intressant att ens prata om, de är tydligen mer än välkomna – kanske därav svaret på varför belöningarna till “IS-krigarna” sker i sådan lika obegriplig som vansinnig omfattning. Lika obegripligt som varför det ens pratas om dessa vara välkomna eller inte till ett demokratiskt svenskt samhälle…Vi är duktiga på att plocka ut russinet från kakan, och se russinet vara problemet – medan kakan smular ner. Men vägrar än idag och i detta uppenbara fall se vart det leder.

Så, ännu en gång – Tack Jimmie Åkesson, Tack Richard Jomshof!

– Många mödrar, fäder, bröder, systrar, mostrar som fastrar och morbröder i Västerort som är fruktansvärt trötta på det vansinniga skyddandet och bortförklarande, inte minst ifrån folk utifrån, som försvarar precis allting de säger sig “vara emot” – helt baserat på människors hudfärger och bakgrunder försvaras odemokratiska krafter inifrån! Samtidigt är det få av dess försvarare utifrån, som gärna pratar “om” men ytterst sällan själva valt eller väljer att leva i samma mångkultur man skriker sig hes om vara så fantastisk för andra att leva i!
Klart det finns många som inte önskade att en sådan person vare sig skulle vara accepterad eller hade någon plats i det svenska samhället, då det står i en direkt kontrast till det!
Än mindre, något som helst inflytande över deras liv (vare sig politiska som klan-mässiga). Tack för att ni ändå bryr er om alla dessa människor! Som av alla andra “etablerade partier” under decennier aldrig setts, hörts eller prioriterats! Högst troligen då man inte “vågat” stå upp för vare sig människorna, demokratin eller det svenska samhället. I andra hand drabbas hela landet!
Bl.a. genom vad och vilka som produceras i dessa områden.

Vem kunde ens drömma att lilla gemytliga Sverige en dag skulle hamna topp 4 (!) i världen (per capita!) av att “producera” stridande jihadister…?! Det är bara ett exempel på vad vi har blivit! Idag även topp i världsstatistiken av flest våldtäkter – precis som sexuella trakasserier och terrordåd är det idag vardagsnyheter som folk knappt ens reagerar emot längre. Vore allt detta “manligt problem” snarare än ett av intolerans, odemokratiska sinnelag samt kraftiga kulturella värderingsskillnader så skulle det också alltid ha sett ut precis så och ingenting vara nyheter.
– Dit vi börjar landa alltså… Dessa kommer vare sig ifrån Kungsholmen, Bjuv eller har utvecklats till över en natt i egna stadsdelar och kommuner. Utan fått växa upp helt fritt utan vare sig kritik eller nedslag – ohotat under ett helt liv. Med både öppen förespråkad ideologi, starka förebilder som propaganda till den, hatiskt predikande (emot oss själva), intoleranta miljöer och skattefinansierade egna särskolor, förskolor -och föreningar. Med folk på platser som dessutom mer förstår och accepterar allt detta är vägen ett faktum!
Men det är inte något faktum att dagens verklighet kontra vansinniga naivitet beror på vare sig någon av Jimmie, Richard eller SD!

Frågan, väcker snarare också svar gällande just vem det är tack vare! Dels tack vare odemokratiska sinnen – med en allierad bland s.k. “etablerade partier”. Hur kan det komma sig att både M och Mp  under alla år haft -och fortfarande tillsätter “folkvalda” representanter i både partiledningar som på (lokala) förtroendeuppdrag? Någonting kommer trots allt inte ifrån ingenting, alltid ifrån människan -och budbäraren bakom ideologierna, värderingarna som synsätten. Hur naiv man än vill stå gentemot detta faktum, så säger man indirekt samtidigt att man accepterar Stalin eller Hitler men inte en kommunist eller nazist! Sen finns de som slår ner på allting, alla hot och samtliga kontraster – med budbärarare, oavsett dennes hudfärg och bakgrund – därmed också på riktigt “står upp för det demokratiska svenska samhället!”

Dela & Diskutera: