Ytterligare en Jul passerad i hjärtat av “mångkulturen” – men firandet sker på hemlig ort…!

I hjärtat av Västerort, fortfarande på papper en del av Sverige, var det likaså också Julafton som skulle firas. Den inleddes för vår del – min och barnens – med att två dagar innan möta 2 familjer som var i full färd med att packa bilarna som tillfälligt stod på gården, utanför portarna. Det var tillsynes som vilken tid på året som helst i området, endast fåtalet fönster kunde ses vara dekorerade med julstakar b.la. En av familjemedlemmarna rörde sig aldrig ifrån bilarna, utan stod endast där för att vakta sakerna innanför de vidöppna bil-dörrarna. Endast någon dag innan hade jag av en C-partist blivit kallad för att ha “blivit hjärntvättad” då jag slog ner på en artikel som censurerade julsånger – långt ifrån Västerort, för att inte ens riskera “kränka” människor från andra religioner. En av den stora orsaken varför jag lämnade just C efter endast 1.5 år inom politiken -och efter att ha förstått att deras politik snarare ligger till grund för den segregation, samt segregation i själva segregationen, där man blundar helt för rasism och intolerans om budbäraren är av annan bakgrund än svensk, samtidigt som man använder sig av rasism för att försöka nå en slags bakväg till att få minsta “mångkultur” inom det egna, högst svensk homogena, partiet på alla nivåer.

Kommentaren blev ytterligare ett starkt kvitto på den totala frånvaron i både kunskap som insikter ifrån – men även minsta egna viljan av att sätta sina fötter i just dessa invandrartäta, tok-segregerade, områden som oftast endast benämns vara “mångkulturella”. Jag undrar hur många i C som exempelvis själva firade sina Julaftnar i dessa områden? Troligen en av tusen, rent höftat. Jimmie Åkesson och SD har endast under kort tid visat ett större intresse för dessa områden -och framförallt de boende i dessa, än vad några rödgrönblårosa gjort under decennier. Många torg har kanske absolut besökts, med både journalister som livvakter i släptåg – vinkande till dit tvingade lågstadiebarn som inte ens vet vilka de är, och t.o.m i den åldern inte kan bry sig mindre, med en dit tryckt svensk flagga i handen som de knappt vet vilken nations flagga det är. Det må låta extremt, men verkligheten är -och har också – av just dessa “etablerade” 7 – tillåtits bli precis så extrem. Aldrig har man ens funderat över, än mindre talat högt om, varför i princip varenda svenskfödd människa genom decennier valt att fly eller flytta ifrån områdena. Dessa har endast bemötts med att vara “rasister”… Samtidigt har ytterst få av samma “etablerade” politiker valt att köpa sig själva fria från dessa områden och lägga 5-6 miljoner kronor mer för en 1:a i ett mer svenskt homogent samhälle, än 1.5 miljoner för en etagevåning i Tensta…

Givetvis var det ett smart drag, då även väldigt många “etablerade”, både politiker som journalister, med all säkerhet firade Julen tillsammans med släkt, familj, nära och kära i sina hem där man inte helt omöjligen följde både svenska, kristna som familjära egna uppsatta traditioner utefter klockslag och ordning. De, precis som mina packande grannar, vet trots allt om att detta b.l.a alltid numer utgör en risk att fira och göra där. Med fönsterrutor som har en julstake synlig krossade, glåpord och hot mot Julfirande medmänniskor samt uppmaningar om att sluta fira innan det slutar illa. Julfirandet ses som en direkt “kränkning” mot, inte minst bokstavsföljande, oliktroende och de “etablerade” väljer inte endast att själva bo så långt ifrån detta som möjligt, utan de står dessutom bakom Julfirandet skulle vara minsta “kränkning” mot någon annan trosuppfattning, genom att blunda för den extrema situation samtidigt som de väl vet om den och att människor i Sverige drabbas av den, men en högst förvirrad kunskap som uppfattning kring vad som är “rasism” är sätter minst sagt käppar i hjulen och gör de själva till medlöpare av förtryck. Där minsta nedslag eller kritik mot annan bakgrund än svensk – hur odemokratiska, förtryckande, intoleranta som skeva värderingar & synsätt det än är – anses nedslag mot dess budbärare vara långt värre än könsstympning & tvångsgifte, under denna “feministiska regering”. Då de kan komma att – riskeras – kallas för just detta… Vilket alltså överlåter och i decennier har överlåtit även den tolkningen som innebörden till samma bokstavstroende och/ eller skeva odemokratiska krafter att få avgöra. De enda som inte överlåter det är, SD. Jag skulle nog säga att SD högst troligen är det parti som har mest koll på vad “rasism” de facto är, och absolut inte är. Sett till både politiken som till det arbetet ledningen har gjort emot just detta, inte minst internt. Vilket ingen annan partiledning ens kommit i närheten av att arbeta emot. Men även extern – och slagit ner på just detta gång på gång, men då mötts av haglande medlöpande och intoleranta beskyddande etiketter.

Den påtagliga, om än outtalade, hopplösheten av att ens vilja fira julen i sina egna hem, så som de firar den – stort med hela släkten närvarande – förstås än mer när båda familjer och släkter har småbarn. Vid en inte allt för omöjlig “incident” är vare sig polis, brandkår eller ambulans garanterat. De är helt enkelt inte välkomna dit längre -och har kapitulerat. Fullt förståeligt för dessa samhällshjältars säkerhet och egna familjer, givetvis. Frustrationen måste vara lika påtaglig hos de, värre är det dock med inte minst polisens högste chef – som snarare har förståelse för mördande som förtryckande odemokratiska krafter, än för landets egna folk, medborgare som samhällen och traditioner. Att jag på något vis skulle skämmas över att både arbeta för samt vara medlem i SD är ett skämt i sig, vilket mina packande också mycket väl vet om – liksom att vi och våra politiska representanter samt partiledare ser både allt detta och de allra först, inte tvärtom!
Förra året var nog det sista försöket som en av dessa familjer iaf firade Julen i sina egna hem, efter vad de fick utstå, höra och ta emot. Trots både påtalande som uppmärksammande tystades snart även de i en vetskapen av hur intolerant detta land egentligen är, beskyddat av de som skriker sig vara en “humanitär stormakt” som allra mest och ger sken av att vilja hjälp från som flytt b.la. förtryck. Kanske tror man att förtrycket känns värre längre ner på jordklotet än  upp? I en av de mest naiva insändare jag läst på länge, skrämmande nog av någon som arbetar med ungdomar, skulle man åtminstone kunna tro det. Då “svenskar” inte är förtjänade av landets välfärd – utan hade endast “turen att råka födas här”… Idiotin får tala för sig själv.

Innan de åkte lovade jag de att vår Julgran skulle sättas upp, mitt på gården att lysa upp Julen mer än i vårt egna hem. Fler medlemmar ur familjerna skrattade högt och gav det 24 timmar, sen skulle den vara både fälld och plundrad. Givetvis nickade jag instämmande, men av ren respekt för våra gemensamma samt Sveriges största traditioner var jag mer beslutsam. Tillsammans med barnen reste vi den och pyntade – det tog 48 timmar! Det var bara tur att barnen inte möttes av synen på Julaftonsmorgonen, även fast mina två idag redan vet om det förtryck som växer och existerar fritt. Men det är trots allt deras gran – deras identitet och rötter, deras högtidliga tradition i deras egen nation! Man kan skrika sig hur hes man vill om att Sverige skulle vara någon form av “humanitär stormakt” för att landets “etablerade” politiker tar emot människor som flyr förtryck från andra länder. Vad precis samma “etablerade” politiker med fler inte verkar ha insett ännu, är att de inte behöver blicka ut från landets gränser för att finna religiöst förtryck, mördande intolerans, en hatande rasism som svenskar aldrig ens har varit i närheten av att utöva – allt detta är och länge har varit växande problem innanför, som möjligen idag nått sin kulmen. Samtidigt som samma “etablerade” väljer bort dessa områden för sig själva utan att slå ner på eller ens vara ärliga med “varför” – så placerar de förtryckarna intill offren, igen. Jag vet inte hur många gånger jag har hört från människor hur onödigt det var att komma till Sverige, då det idag är vad de en gång flydde ifrån. Om inte än värre! Andra har rent av valt att flytta tillbaka.

Julen är nu över och fler och fler börjar återvända till sina hem, synligt odekorerade hem  – det är som om de kommer hem till vardagen vilken dag som helst på året, men inte under Juletid. Ena familjer betalade 4 dagars hotellvistelse i en stad strax utanför Stockholm, för att kunna fira Jul, i trygghet som under frid. Hur länge ska folk orka? Med detta sagt, Sverige är inte endast ett land som tar emot på tok för många “flyktingar” landet kan klara av – Sverige har under en lång tid varit, utvecklats till att vara -och tyvärr, med samma svekfulla, nation, kultur -och identitetslösa “etablerade” politik som tillåtit detta vansinne i decennier, kommer att utgöra landet i väst som kanske producerar allra flest flyktingar! Av precis samma orsaker som varför flyktingströmmar uppstår i b.l.a andra icke-demokratiska länder, i Afrika som Mellanöstern. Det räcker endast med att kliva på ett flygplan, för endast ett barn att greppa, att man måste sätta på sig sin egen syre-mask först, innan man kan hjälpa andra. Resultatet av att naivt blunda för sin egen, när mer än halva planet inte kan sätta på sig sina egna, är lika enkel som skrämmande – precis som Sveriges “etablerade” 7 (av 8) politiska riksdagspartiers blundande för sina masker. Där resultatet vi ser i såväl Sveriges verklighet 2017, liksom deras sammanlagda (!) verklighetsuppfattningar, supernaivitet, “kunskaper” som indirekt beskyddar och stärker alla tänkbara odemokratiska värden och skeva, intoleranta, människosyner de, på fullaste allvar, tror och ser sig själva på något vis vara samt arbeta “emot”. Ingen är i större behov av sin syre-mask än den “etablerade” Rödgrönrosa Alliansen i Sverige.

Dela & Diskutera: