En riktig man gör inte sin kvinna osäker!

Med risk för att spränga all helvetes hus bland den politiska korrektheten av könsneutralitet och verklighetsförnekande av manligt och kvinnligt, så tar vi gladeligen den risken. Ofta talas det om vad som kännetecknar en “riktig man”. I våra ögon, kort och gott, en riktigt man skadar och/eller gör aldrig sin kvinna osäker. Förutom alla verklighetsförnekande politiskt korrekta människor, förstår Ni vad vi menar med “sin” kvinna!
Ett av de absolut största, men samtligt löjligaste och svagaste saker som män gör är att medvetet göra sin kvinna svartsjuk samt hålla sig undan för att få henne att undra, samt genom hennes undran få egen bekräftelse. Denna bekräftelse blir patetisk och allt annat än manlig i våra ögon, då den vilar på osäkerhetens grunder. Oavsett vad kvinnan än tänker, tycker eller vill så är det manligt att han i alla fall vet -och förmedlar vad fan det är han själv känner. Men istället gör majoriteten av män raka motsatsen och vill se att kvinnan går före, säger först -och gör först. Ta täten för i helvete, visa ryggrad och visa att oavsett vad den andre känner så känner fortfarande Du det Du gör. Det är manligt! Majoriteten av kvinnor känner detsamma, jag lovar!

Förr i tiden var vi män mer män i denna bemärkelse, men i tider av “hen” istället för “han” och “hon” så kan vi tyvärr förstå avsaknaden av gentlemannaidealet. Innan dessa tider var det inte alls konstigt att männen bjöd upp, bjöd ut, bjöd på -och höll upp. Det handlar inte om “kvinnans självständighet”, det handlar om ren respekt och beundran för den kvinnan man ser, hör och känner först! Den enda kvinnan i världen! Som man bör man vilja göra allt för och med sin kvinna – utan att förvänta sig något tillbaka. Faktum är, det mest oattraktiva hos en man är snålhet! Detta kan intygas av en majoritet kvinnor i Sverige, vare sig de erkänner detta öppet eller ej!

Så, alla män – vill Du vara en riktig man? Bjud Din kvinna, håll upp dörrar, ta väskorna, led vägen, bär påsarna och allt det andra som borde vara självklart – men framförallt, glöm aldrig att en riktig man aldrig medvetet gör sin kvinna osäker eller svartsjuk – utan toksäker på vart hon har honom och att hon alltid, i alla lägen och alla dygnets timmar är hans absoluta ohotade nummer ett!

För i slutändan är det faktiskt så att “om en man förväntar sig att hans kvinna ska vara ängeln i hans liv, då måste han först skapa ett himmelrike åt henne”.

– E, J & Tommy
(Ja, E och J är Kvinnor…!)

Dela & Diskutera: